Iratkozzon fel hírlevelünkre

Gazdasági referens, Szófia

Pályázati felhívás - gazdasági referens, Szófia

 

A Balassi Intézet pályázatot hirdet a Balassi Intézet Szófiai Intézetében gazdasági referens munkakör betöltésére.

A munkaviszony időtartama:
Határozott idejű 4 éves munkaviszony (három hónap próbaidő).
Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő.
A munkavégzés helye: Szófiai Magyar Intézet, Szófia 1000, Akszakov u.16.
A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Az Intézet gazdasági eseményeivel kapcsolatos kötelezettség vállalások pénzügyi ellenjegyzése, a kötelezettségvállalások nyilvántartása; az Intézet gazdasági eseményei bizonylatainak rögzítése az integrált pénzügyi és számviteli rendszerben; az Intézet gazdasági eseményeihez kapcsolódó bizonylatok érvényesítése; az Intézet gazdasági eseményeivel kapcsolatos kifizetések teljes körű bonyolítása; az Intézet gazdasági eseményei készpénzes forgalmának bonyolítása, a készpénz kezelése; az Intézet működési bevételei kezelése; a helyi jogszabályok szerinti adó, társadalombiztosítási és munkaügyi hatósági bevallások, adatszolgáltatások teljes körű ügyintézése; a helyi jogszabályok alapján alkalmazott munkavállalók személyi anyagának kezelése, a munkavállalók juttatásainak kezelése és kifizetése; közreműködés az Intézet működési helyéül szolgáló ingatlan szabályszerű hasznosításában; a helyi jogszabályok szerinti tűz- és munkavédelmi előírások betartatása, a hatóságok által előírt feladatok/előírások elvégzése; a Balassi Intézet Gazdasági Igazgatósága által kért adatszolgáltatások elkészítése; közreműködés a leltározási, selejtezési eljárásokban, közreműködés költségvetés-tervezési és beszámolási feladatokban.
Munkabér és juttatások:A jogállásra és a munkabéren felüli juttatásokra a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény rendelkezései és a Balassi Intézet Személyügyi Szabályzata az irányadók.
Pályázati feltételek:
Magyar állampolgárság,
Cselekvőképesség,
Büntetlen előélet,
Felsőfokú (főiskolai vagy egyetemi szintű) pénzügyi és/vagy számviteli végzettség,
Pénzügyi vagy számviteli munkakörben eltöltött - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
Bolgár vagy egyéb szláv nyelvből alapfokú nyelvtudás,
Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások).
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:Közigazgatásban eltöltött - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,
Forrás SQL integrált pénzügyi és számviteli rendszer felhasználói szintű ismerete,
Társalgási szintű angol nyelvtudás,
Mérlegképes könyvelői végzettség.Elvárt kompetenciák: kiváló szintű munkabírás, problémamegoldó és konfliktuskezelési képesség, önálló munkavégzésre való hajlandóság.
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: A pályázatot, valamint a pályázat részeként a részletes szakmai önéletrajzot, (Europass) referenciák megjelölésével, a végzettséget és szakképzettséget igazoló okiratok másolatát elektronikusan lehet benyújtani. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó jelenlegi munkájáról szóló tájékoztatást (tevékenységének rövid ismertetése, munkahely, beosztás megjelölésével). Az álláshelyet elnyert személy 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvánnyal kell, hogy rendelkezzen.

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
A pályázat benyújtásának határideje: 2015. március 20.
A pályázatok benyújtásának módja: elektronikus úton a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy személyesen a Balassi Intézet Gazdasági Igazgatóság Titkárságán, 1016 Budapest, Somlói út 51. II. emelet 232. sz. irodában.
A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A gazdasági referens személyére a benyújtott pályázatok és a kiválasztott jelöltek személyes meghallgatása alapján a Balassi Intézet gazdasági főigazgató-helyettese tesz javaslatot a főigazgatónak. A pályázat eredményéről a pályázók elektronikus értesítést kapnak. A pályázat benyújtásának tényét és annak tartalmát bizalmasan kezeljük
A pályázat elbírálásának határideje: 2015. március 30.
A pályázattal kapcsolatban bővebb tájékoztatást kaphat Dimitrov Györgyitől a Szófiai Magyar Intézet központi telefonszámán: +359 -2 – 987 23 07 és az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

ESEMÉNYNAPTÁR


2020
6
Július
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

KIEMELT ESEMÉNYEK

Nincsenek események

ESEMÉNYEK

Nincsenek események

Hirdetések