OKTATÁS

szeptember 30. | szombat | 11.00 - 17.00 óra Szófia – Ring Mall

NYELVEK EURÓPAI NAPJA

Gyertek el az idén is a Nyelvek Európai Napja eseményeire! Lesz szórakozás, tombola, kedvenc szavaitokat több nyelven is megtanulhatjátok. Idén szeptember 30-án, szombaton délután a Sofia Ring Mall-ban (az IKEA mellett) tartjuk a rendezvényt. Lehetőségetek lesz beszélgetni a különböző kulturális központok képviselőivel, felmérhetitek a nyelvtanulás legjobb lehetőségeit. Hozzatok magatokkal gyerekeket, ismerősőket, barátokat – hadd lássák ők is, hogy milyen gazdagság a nyelvtudás.

Szeptember 26-29. között egy a kulturális intézetek és a szófiába akkreditált nagykövetségek szervezésében, a BNR együttműködésével megvalósuló rádiós játékban vehettek részt. Különböző nyelveken felolvasott szövegeket hallhattok, és azt kell kitalálnotok, hogy milyen nyelvről van szó. A nyerteseknek szeptember 30-án a Ring Mallban nyújtják át a díjakat. 

Az esemény a Fővárosi Önkormányzat kulturális naptárának része és az EU-tagországok kulturális intézményei hálózatának (EUNIC) kezdeményezésére, valamint több más ország nagykövetségének és kulturális központjának együttes szervezésében valósul meg.